От тази седмица Google Pay става и ще поддържа нови

...
От тази седмица Google Pay става и ще поддържа нови
Коментари Харесай

От утре приложението Google Pay се превръща в Google Wallet в България

От тази седмица Гугъл Pay става и ще поддържа нови цифрови детайли. Приложението Гугъл Wallet ще бъде налично в България за Android и Wear OS и ще стандартизира метода, по който запазвате и получавате достъп до значими детайли, като да вземем за пример платежни карти, цифрови билети за събития, бордни карти, карти за преданост и карти за дарове.

Гугъл Wallet ще предлага и лесна интеграция с други свои приложения и услуги. Например потребителят автоматизирано ще получи опция да добави бордната карта към своя Гугъл портфейл, в случай че избере тя да бъде изпратена на неговия Gmail адрес след "чекиране ". Подобно нещо ще се случи и с билети за събития, закупени онлайн, като приложението ще изпраща вести, с цел да ви подсети за плануваното събитие.

Милиони хора употребяват телефоните си всеки ден, с цел да резервират билети за събития и бордни карти, да заплащат в магазини или с цел да се возят в публичния превоз. През последните години от Гугъл също по този начин означават потребността от сигурен и елементарен метод за опазване и достъп до нови цифрови детайли като ключове за кола, цифрови документи за идентичност и имунизационни документи.

Поверителността и сигурността са основополагащи за Гугъл Wallet и по тази причина проложението дава подробни настройки, с цел да създадете комфортен за вас режим на дискретност. А в случай че телефонът ви е загубен или откраднат, можете да го намерите, заключите или изтриете данните от устройството си благодарение на " ".

Как потребителите могат да получат Гугъл Wallet?

През идващите два дни Гугъл вкарва Гугъл Wallet за всички консуматори. Потребителите с включени автоматизирани актуализации ще видят, че приложението им автоматизирано се актуализира към Гугъл Wallet. Потребителите без автоматизирани актуализации ще би трябвало да го актуализират ръчно от Play Store.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР