От Тайланд и Търкс и Кайкос през Марбея до Малдивите,

...
От Тайланд и Търкс и Кайкос през Марбея до Малдивите,
Коментари Харесай

Тези луксозни хотели разполагат със свои собствени яхти

От Тайланд и Търкс и Кайкос през Марбея до Малдивите, тези луксозни хотели оферират частни яхти за почасови, ежедневни и многодневни направления.

7Pines Resort, Ибиса

Ибиса е най-популярна със своите празненства, само че може да бъде и първокласно място за релакс, както потвърждават от 7Pines Resort, където природата и луксът дефинират вашия престой. Този парцел край канара над Средиземно море дава на гостите невероятна панорама и спомагателна опция за прекарвания на една от своите яхти Pershing.

Pershing 5X и Pershing 9X съчетават футуристични детайли с общителното подпомагане на Ferretti Group и Fulvio de Simoni, осигурявайки аеродинамично, необикновено безпрепятствено корабоплаване. Един от най-популярните им чартъри се движи до остров Форментера, считан за дребната сестра на Ибиса, където гостите могат да се насладят на по-спокойна, крайбрежна атмосфера по време на обяд в ресторант край плажа.

InterContinental Hayman Island, Австралия

Пътуване до островите Уитсъндей ви слага в средата на Големия бариерен риф - естествено знамение, разпростряло се на 2 253 км. Ето за какво приключението с яхта не е просто целесъобразно, само че и наложително. На InterContinental Hayman Island — най-северният населен остров от архипелага, редица частни плавателни съдове с друга величина чакат да ви отведат в океана.

Яхти, като Ocean Affinity, организират екскурзии до най-популярните атракции в района, в това число гмуркане на Големия бариерен риф, развлекателен ден на котва край прахообразния бял бряг на плажа Уайтхейвън или круиз по залеза с шампанско и ордьоври, споделя T+L.



The Ritz-Carlton, Търкс и Кайкос

Има нещо неописуемо в лукса на хотелския брънч. Ritz-Carlton издига това чувство на ново равнище, като предлага круизи за неделен брънч на борда на своя ветроходен катамаран Lady Grace.

Кръстен на местоположението на хотела по продължение на залива Грейс – прочут с плитките си, топли, аквамаринови води, 20-метровията катамаран се плъзга през водите задоволително гладко, с цел да не събори яйцата ви по бенедиктински.

Lady Grace е разполагаем за обиколки по поръчка и други действия - гмуркане с шнорхел в рифа, круизи по залез, гурме пикници и визити на безлюдни плажове.

Anantara Layan Phuket Resort, Тайланд

В Андаманско море Anantara Layan Phuket Resort обезпечава достъп до десетки острови със своята 11-метрова яхта Sunseeker 90 Major Affair.

Изпълнявайки частни пътувания за до осем пасажери, Major Affair предлага многообразие от неповторими пакети - от ден край остров Пи Пи, през гмуркане с шнорхел към Симиланските острови, до посещаване на залива Phang Nga, където е сниман филмът за Джеймс Бонд от 1974 година "Човекът със златния револвер “.



Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa, Испания

По продължение на Коста дел Сол на Испания, Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa предлага не една, а две ветроходни яхти на гостите си. Lacruz и Revolution са хибрид от разкош и спорт, включващ модерни улеснения, като необятен външен душ, каюти за посетители и огромен солариум. На борда има също по този начин аксесоари за доста водни спортове за проучване на Средиземно море.

Ежедневните прекарвания на двата първокласни кораба се зареждат от вятъра, което разрешава умерено корабоплаване на фона на планините Сиера Бланка, скалата на Гибралтар и даже африканското крайбрежие на хоризонта.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР