От сутринта офис служителите на Дондуков“ 2 са заети главно

...
От сутринта офис служителите на Дондуков“ 2 са заети главно
Коментари Харесай

Най-екстравагантният дар за юбилея на Деси Радева е от Слави Трифонов

От сутринта офис чиновниците на „ Дондуков “ 2 са заети основно с това да одобряват поздравления и дарове за 50-ия празник на Първата дама Десислава Радева. Картички и букети от политически съидейници на благоверния й, противници, висши военни и елементарни жители се сипят ежеминутно, научи Lupa.bg от свои хора в президентството.
Най-екстравагантният подарък, дошъл с пощальон – голяма кошница с десетки цветя и вносни лакомства, пък носел недвусмислените букви „ С. Т. “ В администрацията са уверени, че дарът, който излиза към 1500 лв. в бутиковите магазини, е дело не на различен, а на самия Слави Трифонов.
Както е известно, шоуменът и Деси са свързани с десетилетна дружба. Конспиратори обаче провиждат зад жеста и желанието на Дългия да се сближи с Румен Радев по политическа линия.

Трифонов завършва уговорката си към Би Ти Ви този месец и бъдещите му проекти са обгърнати в мъгла, като съгласно мнозина са свързани най-вече с политиката.
Откакто е под светлините на прожекторите, първата дама не е отбелязвала публично рождените си дни, а възрастта си пазеше в дълбока загадка. Макар постоянно да е в епицентъра на абсурда, персоналният ѝ живот е цялостен с мистерии и несъгласия. През 1990 година се среща на ваучър в общежитие със Слави Трифонов, на който е дългогодишна секретарка. Именно той я отказал от концепцията да емигрира в чужбина, с цел да стане след това Първа дама на републиката.

Черните ни облекла крият от вас, какъв брой са бели душите ни… Деси (вляво) със Слави в годините на „ Хъшове “

Десислава Радева е родена на 9 юли 1969 година в Бургас в фамилията на Желяза и Кирил Генчеви. Родителите ѝ се развеждат, когато е ученичка, а майка ѝ се принуждава да работи на няколко места, с цел да я устоя. Първоначално Деси учи в езиковата гимназия в Бургас, само че я изключват поради спор с преподавател по физическо, а след това се мести в селско учебно заведение. Заради финансовите усложнения на фамилията още като гимназистка Десислава стартира да припечелва сама пари, като взе участие в фешън ревюта.
На сходно събитие през 1987 година среща за пръв път Румен Радев, който я кани на среща и танц след манекенската ѝ изява. Въпреки че е настойчив и даже се среща с майка ѝ, бъдещият президент избира изтребителите пред опцията за пламенна обич с Десислава.
През 1989 година актуалната президентша идва в София.

Мечтата ѝ е да следва журналистка, само че по нейни думи не я одобряват, тъй като сякаш се желали изявления в „ Работническо дело ”, а тя и фамилията ѝ нямали връзки. Решила да не следва и майка ѝ ѝ намерила работа в рибно-консервната фабрика „ Славянка ”. „ Всичко ми миришеше на риба, животът ми миришеше на риба. Циганите ме учиха по какъв начин да играя кючек. След доста учене една циганка ми сподели: „ Нищо няма да стане от тебе “, призна наскоро в свое тв изявление Радева.
Инфо: lupa.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР