От страна на полицията в Пловдив са набелязани комплекс от

...
От страна на полицията в Пловдив са набелязани комплекс от
Коментари Харесай

Крути полицейски мерки за голямото пловдивско дерби

От страна на полицията в Пловдив са набелязани комплекс от охранителни ограничения за обезпечаване на спокойното осъществяване на футболното дерби сред Ботев и Локомотив, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Двубоят сред двата отбора от 24-ия кръг на Първа лига е в неделя (19 март) от 17:00 часа на клубната база на " канарчетата " в " Коматево ". 

От полицията в Пловдив оповестиха, че на територията на спортната зона и града е планувано засилено наличие от чиновници на пловдивската полиция, Столична дирекция на вътрешните работи и жандармерията.  В дилемите на патрулиращите екипи влиза цялостното застраховане на публичния ред и бърза реакция при получени сигнали за нарушавания. Съгласно заповед на кмета на Община Пловдив е неразрешена продажбата на алкохол на територията на спортния комплекс.

За гарантиране на сигурността на придвижването към спортната зона е допустимо да бъде въведено краткотрайно ограничаване за пътните транспортни средства два часа преди и след привършване на дербито.

За да се избегне скупчване на искащи да гледат мача, ще бъдат отворени 6 входа на спортното оборудване, като пропускателният режим стартира в 15:00 ч.

" На построените контролни пунктове униформените ще правят щателни инспекции. Няма да се позволяват лица под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия; малолетни  без пълновръстен компаньон. При определяне на неразрешени предмети и движимости, притежателите им ще бъдат отвеждани и арестувани в полицейския арест. При защитата на мача ще бъде употребявано видеонаблюдение и на снимани причинители на престъпления (хвърляне на бомбички, димки, сбивания и др.) ще бъде търсена отговорност по ЗООРПСМ и Наказателния кодекс ", се споделя още в известието на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР