От столичния гранд Левски напомниха на притежателите на абонаментни карти

...
От столичния гранд Левски напомниха на притежателите на абонаментни карти
Коментари Харесай

Прекрасна новина за притежателите на абонаментни карти на Левски

От столичния гранд Левски подсетиха на притежателите на абонаментни карти за домакинските дуели на " сините ", че могат да посетят срещата с ФК ЦСКА 1948 без да се нуждаят от билет. За почитателите, които нямат карти, са пуснати билети в свободна продажба с цени от 10 до 100 лв..

Ето какво написаха " сините " на формалния си уебсайт:

" Уважаеми последователи,

Напомняме Ви, че притежателите на абонаментни карти, които желаят да поддържат обичания тим в дуела от 6-ия кръг на Първа лига против " ЦСКА 1948 " в събота, 19 септември от 21:00 часа, ще бъдат допускани на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от ограниченията срещу разпространяването на COVID-19, управлението на " ПФК Левски " приканва всички последователи за съблюдаване на физическа отдалеченост минимум през 1 седалка или един метър и половина разстояние един от различен!

Билетите за срещата с " ЦСКА 1948 " са в свободна продажба в формалния магазин на клуба на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " и в мрежата на Eventim до привършване на количествата. Билети се продават и онлайн ТУК!

В събота, 19 септември от 17:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А, както и на улица " Река Велека " (арката пред Сектор " А " ) на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Феновете на тима посетител ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор " STRABAG ", VIP: 100 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 3 и 4: 20 лева

Сектор " STRABAG ", Блок 5, 6 и 7: 17 лева

Сектор Б: 10 лева

Сектор В: 15 лева

Сектор Г: 10 лева ".
 Борислав Цонев: Мачът с ФК ЦСКА 1948 не е дерби, ЦСКА победи справедливо през вчерашния ден
Борислав Цонев: Мачът с ФК ЦСКА 1948 не е дерби, ЦСКА победи справедливо през вчерашния ден

" За тях е обикновено да го възприемат по този начин. За нас е още един дуел на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР