От сряда до неделя БНТ HD дава възможност на най-запалените

...
От сряда до неделя БНТ HD дава възможност на най-запалените
Коментари Харесай

Състезанията на Детето-чудо ще бъдат излъчвани по телевизията

От сряда до неделя Българска национална телевизия HD дава опция на най-запалените фенове на Царицата на спортовете да се насладят на шоуто на младите спортисти. Сред очакванията ни е Лиляна Георгиева, която е в отлични позиции в борбата си с кенийки и етиопки при бягането на 1500 метра. Детето-чудо на българската атлетика е с трети по мощ резултат от започващите в дисциплината.

Домакин на Световното състезание по лека атлетика за юноши и девойки под 18 години е столицата на Кения Найроби. В директните си излъчвания спортно-развлекателният канал на Българска национална телевизия ще покаже всички най-интересни финали и ще постави акцент върху българското присъединяване.

Шестима са родните спортисти, а очакванията са, че с представянето си ще оставят диря на международния конгрес. Преди дни Александра Начева усъвършенства националния връх за тази възраст в тройния скок, до момента владеене на Тереза Маринова и с 13,45 м оглави международната класация.

Веселин Живков (200 м), Алекс Христов (мятане на диск), Елена Георгиева (200 и 400 м) и Никол Андонова (100 м с препятствия) ще се опитат да подобрят персоналните си върхове точно на най-големия конгрес.

Стартовете от Световното състезание ще може да се гледат директно в ефира на Българска национална телевизия HD и онлайн от територията на България на tv.bnt.bg/bnthd/:

12 юли /сряда/ - 9:55 и 17:00
13 юли /четвъртък/ - 9:50 и 16:30
14 юли /петък/ - 10:50 и 17:45
15 юли /събота/ - 14:20 /репортаж/ и 16:30
16 юли /неделя/ - 17:00 и 18:30 /репортаж/

Със стартовете от Найроби Българска национална телевизия HD продължава линията да излъчва международните лекоатлетически шампионати. От началото на годината в ефира на Българска национална телевизия феновете видяха в директни излъчвания шампионата на планетата по крос от столицата на Уганда Кампала и международния шампионат за щафети от Насау (Бахамски о-ви).

Акцент в лятната стратегия на Българска национална телевизия е най-големият атлетически конгрес – международното състезание за мъже и дами в Лондон от 4 до 13 август.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР