От сряда до началото на следващата седмица ни чакат дневни

...
От сряда до началото на следващата седмица ни чакат дневни
Коментари Харесай

След жегите идва хлад

От сряда до началото на идната седмица ни чакат дневни температури надалеч под нормалните за този интервал на лятото .

Дневните температури ще са от 20 градуса на запад и по високите котловинни полета, до 25, 27 градуса над крайните южни региони . Това ще е съпроводено, в обособените дни, с доста облаци и превалявания.



В сряда ни чака неприятно време -  ще завали дъжд, който в течение на деня ще обхване цялата страна и в следобедните часове на изток ще се усилв а. Заради средиземноморски циклон времето над Балканите ще е неприятно, на доста места с превалявания от дъжд и гръмотевици.  
 
 iStock/Getty Images

В четвъртък и петък, ще е хладно за средата на юли, само че преваляванията ще са малко евентуални. Ще бъде прохладно.-->

В събота и неделя, още веднъж стартира дъждовната въртележка и на доста места, и най-много в неделя, още веднъж ни чакат превалявания съпроводени от гръмотевици. Такова се обрисува да бъде времето и в понеделник, а от идващия вторник нататък последователно тези процеси ще затихват и след сряда, 17 ти юли, към този момент ще имаме доста слънце и повишаващи се дневни температури.

За момента доста горещо, типично юлско време не се задава, само че към 18, 20 юли  се чака температурите да са типични за този интервал на годината.
 
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР