От СРП е внесен обвинителен акт срещу М. Салъхов от

...
От СРП е внесен обвинителен акт срещу М. Салъхов от
Коментари Харесай

Пиян мъж наби букмейкър в София

От СРП е импортиран обвинителен акт против М. Салъхов от гр. София, с който на лицето е повдигнато обвиняване за това, че на 14.11.2018 година, към 21:00 часа в пункт на „ Еврофутбол “, намиращ се в столичния квартал „ Слатина “, след приложимост на доста количество алкохол, влезнал в спор с Г.Г. /букмейкър в заведението/ и хвърлил към него стъклена бутилка бира, след което се доближил и го блъснал с пестник в лицето, оповестяват от държавното обвиняване.

След като Салъхов напуснал букмейкърския пункт, Г.Г. алармирал за случилото се на тел. 112. Въпреки това, скоро по-късно Салъхов се върнал и почнал да хвърля мебели от обзавеждането на пункта в посока на Г. При идването на полицейските чиновници от 01 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи било предоставено в детайли изложение на Салъхов, след което те почнали издирването му в региона. Не след дълго забелязали обвинения на кръстовището на ул. „ Слатинска “ и ул. „ Христо Халачев “, където го задържали, а по случая било формирано досъдебно произвеждане.

Описаното действие съставлява закононарушение по смисъла на член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс, като законът планува за него наказване „ отнемане от независимост “ до две години или пробация, както и публично неодобрение.

Предстои делото против обвинения да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР