От специализираното баскетболно издание “BasketNews направиха интересно сравнение между най-добрите

...
От специализираното баскетболно издание “BasketNews направиха интересно сравнение между най-добрите
Коментари Харесай

Поставиха Везенков в битка на десетилетията срещу легендарни фигури

От профилираното баскетболно издание “BasketNews ” направиха забавно съпоставяне сред най-хубавите играчи в европейския клубен баскетбол от последното десетилетие. В страниците на уеб страницата в обществените мрежи беше оповестен колаж, на който бяха изобразени две титулярни петици - една от предишното десетилетие и една от последните две години.

View this post on Instagram
A post shared by BasketNews (@basketnews)

В първата “BasketNews ” събират в един тим митове като Василис Спанулис и Димитрис Диамантидис, към които прибавят към момента дейните състезатели Нандо Де Коло, Ян Весели и Кайл Хайнс. Във втората пък са звездите от сегашното - Василие Мицич, Майк Джеймс, Александър Везенков, Никола Миротич и Валтер Таварес.

Това е следващото самопризнание за класата на българския национал, който съгласно експертите все още е главният любимец за премията за MVP на сезона в Евролигата. Крилото записва приблизително по 20.0 точки и 8.3 битки при междинен коефициент от 26.1.

От “BasketNews ” питат коя от двете петици хипотетично би спечелила дуела.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР