От Спешна помощ дадоха подробности за смъртта на мъж, починал

...
От Спешна помощ дадоха подробности за смъртта на мъж, починал
Коментари Харесай

Спешна помощ: Починалият отказа хоспитализация

От Спешна помощ дадоха детайлности за гибелта на мъж, умрял по думите на околните му, след отвод да бъде признат в болница, оповестява.

"Не се случва за пръв път да бъдем упреквани във всички земни грехове, и тъй като се споделиха извънредно доста лъжи и грешки, разполагаме с документи и не е дума против дума. Става въпроса за един доста тежък случай, приключил със гибел ".

Това съобщи представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска, която разгласи детайлности за гибелта на мъж, умрял след отвод да бъде признат в болница.

"Колежката е поела пациента към Горубляне във съдбовната нощ на 19-и против 20-и. Тя работи във филиала в Елин Пелин в независим екип с водач ", регистрира Сунгарска и акцентира, че Спешна помощ не лекува.

"Целта на Спешната помощ е да отиде на място и пациентът да бъде нормализиран и да бъде превозен до лечебно заведение ".



Сунгарска разясни, че при умрелия пациент е ходела кола за спешна помощ няколко пъти.

"На 7-и ноември сме викани два пъти. Първият път се открива, че има гастритен проблем, който не изисква хоспитализация. Същият ден, няколко часа по-късно, се вика екип със същите недоволства. Колегите са предложили хоспитализация, която е отказана ".

През идващите няколко дни при пациента също е изпращана кола за спешна помощ на Спешна помощ.

"Разполагаме с документ, с който брачната половинка на умряли Илона Александрова отхвърля за повторно хоспитализация. Следващото повикване е на 18-и против 19-и. Екипът от филиала в Елин Пелин се отзовава. Пациентът още веднъж отхвърля да бъде приет в болница, само че все пак лекарят го убеждава да постъпи в болница. Пациентът е наведен в "Александровска болница ", разясни Сунгарска.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР