От Спаси София винаги са се държали като партия с

...
От Спаси София винаги са се държали като партия с
Коментари Харесай

Председателят на Столичния общински съвет: Борис Бонев има фиксация да бъде кмет на всяка цена

" От " Спаси София " постоянно са се държали като партия с явна политическа упоритост. Това е законният метод да се носи отговорност. Поздравявам сътрудниците за проявеното геройство - не просто да демонстрират проблемите и да ги обличаме в колажи и фотоси, а да търсят решения. Всеки съидейник или който желае да помогне на софиянци, е добре пристигнал ", съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в студиото на " Денят ON AIR ".

Той изрази вяра персоналната омраза на Борис Бонев към него да завърши. И посочи, че тя не е от изгода за софиянци, за които е значимо СОС да обезпечава нужното финансиране за планове.

" Тази фиксация на Бонев е функционалност от друга - да бъде кмет непременно. Не мога да приема персоналната омраза като идея в политиката. Да се замеряме с общи приказки по студиата е елементарно, само че какво следва откакто си тръгнем от съответното студио. Каза, че приготвя на софиянци шокова терапия, аз държа да получим отговори каква шокова терапия да чакаме, задоволително рецесии преживяхме. Другото са персонални упоритости, отскачане на две петлета, аз не искам да вземам участие в това ", съобщи Георгиев.

Пред Bulgaria ON AIR ръководителят на СОС изясни и измененията в метода на таксуване на пасажерите в градския превоз. Новите цени, съгласно него, са обективни, а е неточност на ЦГМ това, че измененията хванаха софиянци неподготвени.

" Вдигнах жълт картон на управлението на ЦГМ. Те имаха половин година за разяснителна акция, с цел да знаем наизуст в този момент по какъв начин валидацията се прави. Отговорната позиция е да не затрудняваме жителите, две дребни камъчета са напът да извърнат колата, което няма да го разреша. 36 000 софиянци не са съгласни с преценката на СОС за закриването на едномесечните карти, по тази причина първи реагирах ", съобщи Георгиев.

Председателят на локалния парламент уточни, че за първите 10 дни на годината са закупени 350 000 билета за пътешестване за време за 30 и 60 минути. А през 2022 година с електронни билети са платени 7,5 млн. пътувания.

Гостът не се тормози от инспекцията на жълтите павета и на " Графа ", които служебният министър на районното министерство разпореди.

" СОС не се занимава с поправки, 57 са инспекциите на " Графа ", 58-ата няма да е най-полезната, само че няма да навреди. Всяка инспекция е добре пристигнала, само че е значимо да не се употребява за отмъщения. Нека да гледаме какво се прави, а не да слушаме какво се приказва ", прикани Георгиев.

И уточни, че ремонтът на паветата коства 240 000 лева, като досега не са платени никакви суми по контракта.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР