От Софийската градска прокуратурата разкриха подробности за . Припомняме, че

...
Коментари Харесай

Преди да бъде убит в София: Мъжът е бил отвлечен, завързван и измъчван

От Софийската градска прокуратурата разкриха детайлности за. Припомняме, че задържаните са двама – Александър Кинов и Петър Александров . Те са направили похищение , а по-късно убийството .

Обвиненията към двамата са за преднамерено ликвидиране, за което законът планува затвор до 20 години или пожизнен затвор . От държавното обвиняване оповестиха, че сигналът за липсващ мъж на 49 години е получен на 5 януари. Причината за гибелта му са 2 огнестрелни рани в региона на торса и в единия крайник.

Кинов и Александров са арестувани и е било квалифицирано настояването за „ Задържане под стража “.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи съобщи, че ден преди да бъде подаден сигналът за изгубването на убития на 4 януари, той е бил поканен да посети парцела на единия от задържаните. По време на огледа е било установено, че 49-годишният е бил завързван , малтретиран и след това е бил погубен с двете огнестрелни рани.

Случаят е развързан с прекосяването на Александров и Кинов през българо-сръбската граница . От прокуратурата прецизираха: „ Тялото е открито, квалифицирано за кремация в морга, наето от единия от причинителите. Той е гробокопач. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР