От - София разкриха още един детайл от екипите си

...
От - София разкриха още един детайл от екипите си
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще използва азбуката на незрящите на новия си екип

От - София разкриха още един подробност от екипите си за идния сезон. " Червените " ще изпишат девиза " Един от нас " с брайловата писменост, употребена от незрящите.

Освен това, място на фланелките ще откри и един откъс на Манол Манолов - Симолията, който е бил част от първия шампионски тим на и е рекордьор по трофеи с " армейците ".
 ЦСКА - София ще се завръща към корените си ЦСКА - София ще се завръща към корените си
Ето какво пишат от клуба:

" Продължаваме да ви разкриваме елементи от екипа.
На предната част на фланелката ще забележите релефни точки, подредени в избран ред.
Надписът е изписан на брайловата писменост, употребена от незрящите, а в превод значи „ Един от нас! ”.

Посланието е ясно – в ЦСКА всички са значими, на стадиона всички сме семейство. Всеки един наш почитател има принос към това тимът ни да е обществен феномен. Затова обръщаме особено внимание и на тези наши последователи, които виждат футбола със сърцето си и поддържат тима тъкмо толкоз мощно, колкото всички останали. Трябва да се знае, че сте едни от нас.

За да подкрепим с дейности тази фраза, през целия сезон ЦСКА ще си партнира със Съюза на слепите в България, като взаимно ще организираме начинания и акции за приобщаване на слепите хора към най-великата игра. Всички ние във футбола, като най-популярния спорт, имаме дълг да бъдем обществено ангажирани. ЦСКА е и би трябвало да продължи да бъде повече от тим, по тази причина одобряваме тази идея драговолно.

Целия екип за сезон 22/23 ще ви покажем в събота, тъкмо в 19:48 ч. "

Снимка: cska.bg
 ЦСКА - София стартира лятна подготовка с петима нови футболисти ЦСКА - София стартира лятна подготовка с петима нови футболисти 2 юни | 11:09  Излезе програмата на ЦСКА - София за лятната подготовка Излезе програмата на ЦСКА - София за лятната подготовка 2 юни | 15:03  ЦСКА - София ще се завръща към корените си ЦСКА - София ще се завръща към корените си 3 юни | 06:21  Паро: Чешити сме, по-добре сърбин вместо Пардю Паро: Чешити сме, по-добре сърбин вместо Пардю 3 юни | 11:53  Бандата: Исках да приключа в ЦСКА, само че за това управление единствено чужденците са на респект Бандата: Исках да приключа в ЦСКА, само че за това управление единствено чужденците са на респект 3 юни | 12:48  Божинов: Радвам се, че Саша идва в България, той е спокоен водач, който не приказва празни приказки Божинов: Радвам се, че Саша идва в България, той е спокоен водач, който не приказва празни приказки 3 юни | 13:21  Стефан Генов към този момент не е треньор на дилетант във Втора лига Стефан Генов към този момент не е треньор на дилетант във Втора лига 3 юни | 13:22 235 1  Божинов: Радвам се, че Саша идва в България, той е спокоен водач, който не приказва празни приказки Божинов: Радвам се, че Саша идва в България, той е спокоен водач, който не приказва празни приказки 3 юни | 13:21 142 1  Черно море стартира лятна подготовка в неделя, Черно море стартира лятна подготовка в неделя, "моряците " играят 6 контроли 3 юни | 13:17 153 1  Бандата: Исках да приключа в ЦСКА, само че за това управление единствено чужденците са на респект Бандата: Исках да приключа в ЦСКА, само че за това управление единствено чужденците са на респект 3 юни | 12:48 1537 7  В продажба са билетите за мача на националите с Грузия В продажба са билетите за мача на националите с Грузия 3 юни | 12:33 430 1  Локомотив (Пловдив) стартира подготовка в понеделник Локомотив (Пловдив) стартира подготовка в понеделник 3 юни | 12:03 652 1 Виж всички Водещи Новини  Николай Желязков разгласи състава на България за първия шампионат от VNL в Канада Николай Желязков разгласи състава на България за първия шампионат от VNL в Канада 3 юни | 10:50 6838 14  Американци цакат с пари братя Пулеви Американци цакат с пари братя Пулеви 3 юни | 12:53 3059 2  Стана ясно за какво Мане се е чувствал подценен в Ливърпул, клубът би трябвало да реши за Салах Стана ясно за какво Мане се е чувствал подценен в Ливърпул, клубът би трябвало да реши за Салах 3 юни | 10:08 24413 62  Битките в Лига на нациите не престават Битките в Лига на нациите не престават 3 юни | 07:43 11483 1  Красив гол не стигна за победа на България, VAR анулира дузпа за Красив гол не стигна за победа на България, VAR анулира дузпа за "лъвовете " в 94-ата минута 2 юни | 21:00 89330 675 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР