От снощи Италия е в извънредно положение, заради коронавируса. Хората

...
От снощи Италия е в извънредно положение, заради коронавируса. Хората
Коментари Харесай

Извънредно положение в Италия. Спряха плащането на ипотеки и данъци

От нощес Италия е в изключително състояние, поради ковид. Хората да излизат от домовете си единствено при незабавен случай, изиска министър председателят Джозепе Конте.

Сега стана ясно, че страната разрешава на жителите да не заплащат ипотеките си. " Италия може да разреши на жителите да преустановят заплащането на ипотеките и някои данъчни заплащания, с цел да се оправят с икономическия потрес от новия ковид ", съобщи заместник-министърът на стопанската система, представен от БГНЕС.

" Мерките за подкрепяне на фамилията ще бъдат включени в държавно разпореждане, което ще бъде оповестено в сряда след съвещание на кабинета. Те ще се ползват за цяла Италия ", сподели Лаура Кастели в изказване.

" Те биха могли да включват " прекъсване на изплащането на (удържани от заплати) вноски ", с цел да се помогне на фамилиите по време на икономическия спад ", съобщи тя.

" Притесняваме се от това и заради тази причина настояхме банковата система да даде допустимо най-вече (за) прекъсване на заплащанията по ипотеките ", сподели още тя.

В Италия единствено за две седмици починаха 463 души

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР