От снимката, която публикува в социалните мрежи Галена показа, че

...
От снимката, която публикува в социалните мрежи Галена показа, че
Коментари Харесай

Ето как посрещнаха 2024-а в попфолка

От фотографията, която разгласява в обществените мрежи Галена сподели, че е посрещнала новата година със своята половинка - предприемачът Галин Анастасов. Певицата евентуално е съчетала празнуването фамилно на мястото където е имала присъединяване, усещане прави и изящната рокля в холивудски жанр, която евентуално е от сбирката на персоналния й фешън бранд. " Сякаш незабелязано мина. Но беше хубава. Във финалните ѝ мигове несъзнателно се сещаме за значимите хора от миналата 2023. За мен това включва и всички вас, с които споделих следващата сполучлива музикална година. Благодаря ви! Дано сте добре, нека се намирате в живота си там, където желаете да бъдете. Знам, че посредством музиката ще бъдем дружно и в Новогодишната нощ. А когато часовникът удари среднощ, дано кристалният звън от чашите шампанско сложи началото на най-прекрасната 2024. Наздраве ", написа фолк звездата.

Реклама
Колежката й Емилия, която може да мине за нейна двойничка с визията си от новогодишната нощ пък се появи от гардеробната си. Ангелогласната русокоска разноски почитателите си измежду марковите тоалети и чанти като сподели част от новия си дом. Малко преди празниците, фамилията й се нанесе да живее в нов необятен апартамент, в който явно има място и за дълъг кулоар с дрешници за облеклата на някогашната пайнерка.

Реклама
Доста по-вълнуващо отрази празника Андреа, която като че ли цели да ни покаже, че в живота й има нов мъж и това е турският артист Емре Озмен. Очевидно от оповестените фотоси и видеа, излиза наяве че двамата са чествали в изискания ресторант Mesai Karaköy в Истанбул, видях HotNews. " Много ви отива този мъж! ", не пропуснаха да поласкаят певицата, почитателите й. Други им пожелаха доста благополучие и обич. " С подобен мъж би трябвало към този момент да не се сеща даже за Кобрата ", разясниха още новата любовна развръзка.

Окрилена от това, че през миналата година стана майка на наследник, Камелия не пропуща да покаже насладата си от този факт. Изпълнителката на " Залеза и зората " разгласява нов прочувствен кадър с наследника си. И двамата в алено. Посланието на звездата беше повече от успешно, по отношение на баналните новогодишни речи. " Мили хора, желая да ви пожелая да бъдете здрави. За мен тази отиваща си година беше най-различна и най-изненадваща. Разбрах, че упованията и проектите отиват в напълно друга от мен предстояща посока. За това разбрах за себе си,че НИЕ хората притежаваме единствено две неща. Нашето време и нашата сила. За това, прелестни хора, не губете силата и времето си за глупави неща, за нелепости и за глупави хора. Обичайте себе си, живота си и това, което сътворявате ", написа Ками.

Софи Маринова, вярна на това да изненадва с визия и лафове, сподели ексцентрична новогодишна визия. Гримът й съумя да я направи друга от масовката. Ромската перла посрещна 2024-а в компанията на сътрудниците си Фики и Тони Стораро, с които явно имаше взаимно присъединяване.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР