От следващата седмица ще бъде въведена нова организация за движение

...
От следващата седмица ще бъде въведена нова организация за движение
Коментари Харесай

Въвежда се еднопосочно движение в кв. „Манастирски ливади - изток“

„ От идната седмица ще бъде въведена нова организация за придвижване в кв. „ Манастирски ливади – изток ", която се надяваме да помогне на този мощно усложнен от позиция на напредване регион. Новата организация на придвижване планува въвеждането на еднопосочно придвижване по част от улиците в квартала ", заяви зам.-кметът Дончо Барбалов.

Целта е по-безконфликтно прекосяване през кръстовищата, повече сигурност и по-бързо напредване. От през днешния ден след обяд по входовете на кооперациите ще бъдат сложени осведомителни материали, с цел да може хората да бъдат оптимално добре осведомени. Знаците към този момент са подготвени и поетапно ще стартират да се слагат през идващите дни “, сподели още зам.-кметът Барбалов, оповестяват от Столична община.

Според общинският консултант Симеон Колев жителите елементарно ще се ориентират в новата организация на придвижване, тъй като измененията са основани дружно с тях и с районната администрация.

„ Направили сме една доста интуитивна карта по която жителите могат бързо и елементарно да се ориентират и да си създадат сметка от къде да подхождат “, добави Симеон Колев.

„ До огромна степен хората чакаха тъкмо това, което сега им предлагаме. Нашите служби направиха нужното, с цел да подскажат на хората кое би било по-удобно за тях. Комбинирахме въвеждането на този план с още един план - въвеждане на зона 30 в квартала за усмиряване на скоростта и придвижването ", това сподели кметът на регион " Триадица " Димитър Божилов, като уточни, че са извършени и две публични разисквания.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР