От следващата седмица повечето от италианските области стават зони с

...
От следващата седмица повечето от италианските области стават зони с
Коментари Харесай

Повечето италиански области стават зони с много нисък епидемиологичен риск

От идната седмица множеството от италианските области стават зони с доста невисок епидемиологичен риск, т.е. бели зони, съобщи АНСА.
Днес италианските здравни управляващи оповестиха за бели зони Емилия-Романя, Ломбардия, Лацио, Пиемонте и Пулия, а също по този начин и самостоятелната провинция Тренто. Решението влиза в действие в понеделник. Преди това в две поредни седмици за бели зони бяха оповестени Абруцо, Лигурия, Умбрия, Венето, Молизе, Фриули-Венеция- Джулия и Сардиния. Останалите области остават жълти - зони с невисок епидемиологичен риск. В белите зони вечерен час няма и рестрикциите са сведени до минималното. Маски не престават да се носят, написа.
 За пръв път: Трансплантираха органи от заболели с COVID-19 на незаразени пациенти За пръв път: Трансплантираха органи от заболели с COVID-19 на незаразени пациенти
Италия разгласи през днешния ден, че е направила две трансплантации на органи от донори, които са били с позитивен тест за COVID-19, на пациенти, ко...
е сложила 40,5 милиона дози от ваксини против коронавирус, съобщи Франс прес. Понастоящем към този момент са имунизирани 25,17 % от всички италианци на възраст над 12 години. Тези данни бяха оповестени на фона на продължаващия спад на броя на инфектираните с ковид през последните дни. Вчера Италия записва 2079 нови случая на заразяване.
Според изследване на италианска социологическа организация от април случаите на хоспитализация на пациенти с коронавирус са намалели с 84 %. Във връзка с това италианското държавно управление стартира последователно да анулира коронавирусните ограничавания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР