От следващата седмица бургазлии и гости на града ще се

...
От следващата седмица бургазлии и гости на града ще се
Коментари Харесай

Бургазлии ще се радват на голяма ледена пързалка

От идната седмица бургазлии и посетители на града ще се радват на нова зимна атракция. На площад „ Тройката “ към този момент се построява ледена пързалка , която ще се употребява изцяло гратис от посетителите, оповестиха от общината. 

Съоръжението е с повърхност от 500 квадратни метра и има опция да обезпечи задоволително място за огромен брой искащи да се насладят на пързалянето с кънки по едно и също време.

Ледената атракция е подобаваща за хора на всякаква възраст, като за най-малките гости ще има обезпечени помощни средства вид „ пингвин “, които ще им оказват помощ за безвредното придвижване по леда.

Функционирането на пързалката ще се реализира на сесии от по един час, сред които ще се вършат паузи за обработка на покритието.

Ледената пързалка е предоставена от „ Лукойл Нефтохим “ . Монтажът и нейната употреба се прави от ангажирана от компанията за задачата частна компания, която има опит в тази активност. Община Бургас дава за реализирането на самодейността терен и оказва цялостно подпомагане за разполагането и застраховане работата на зимната атракция.

Според първичните проекти ледената пързалка ще остане на площад „ Тройката “ до началото на месец март.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР