От следващата година в ЕС се очакват нови проекти за

...
От следващата година в ЕС се очакват нови проекти за
Коментари Харесай

Европейската комисия очаква скоро да има изобилие на пазара на газ в ЕС

От идната година в Европейски Съюз се чакат нови планове за терминали за полутечен газ и скоро на пазара може да има обилие. Това доста ще намали цените, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на конференция след края на двудневното изключително съвещание на Европейския съвет.

Тя означи, че високите цени през днешния ден са спънка пред европейската конкурентоспособност, изключително при производството на метал, стъкло и торове. В Европейски Съюз не би трябвало единствено да употребяваме цифрови услуги и произведения, а да бъдем водеща мощ в света в тази област, настоя Фон дер Лайен. По нейните думи вложителите в Европейски Съюз имат потребност от предвидимост, заяви Българска телеграфна агенция.

Нуждаем се от законна миграция, съобщи ръководителят на Европейска комисия. Миналата година 3,5 млн. чужденци дойдоха в Европейски Съюз законно, поканени от работодатели - това е три пъти повече от броя на нелегално пристигналите мигранти, посочи Фон дер Лайен.

По мотив разисквания отчет за европейската конкурентоспособност ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел уточни, че в Европейски Съюз е належащо да бъде въведен обединен метод по въпроса за банкрутите. Трябва да сближим изискванията за работа на сдруженията, да насърчим вложенията и достъпа до финансиране, добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР