От следващата година Италия ще стане първата държава в света,

...
От следващата година Италия ще стане първата държава в света,
Коментари Харесай

Италия първа в света въвежда изучаване на климатичните промени в училище

От идната година Италия ще стане първата страна в света, която вкарва наложително проучване на изменението на климата и ограниченията за стабилно развиване, съобщи министърът на образованието Лоренцо Фиорамонти.
Депутатът от Движение 5 звезди е най-явният последовател на зелените политики и беше подложен на критика от опозицията през септември за поощряване на учениците да бягат от учебно заведение, с цел да вземат участие в митинги за климата, съобщи БГНЕС.
В изявление в своя офис в Рим Фиорамонти сподели, че във всички държавни учебни заведения се вкарват 33 часа годишно, съвсем един час на образователна седмица, за проблемите на изменението на климата от началото на идната образователна година през септември.
Много обичайни предмети, като география, математика и физика, също ще се учат от позиция на устойчивото развиване, съобщи министърът, някогашен професор по стопанска система в Южноафриканския университет в Претория.
" Цялото министерство се трансформира, с цел да трансформира устойчивостта и климата в център на просветителния модел ", съобщи Фиорамонти в изявление за Ройтерс, представено от „ Сабах “.
" Искам да направя италианската просветителна система първата просветителна система, която слага средата и обществото в основата на всичко, което научаваме в учебно заведение. "
42-годишният Фиорамонти е създател на няколко книги, които настояват, че брутният вътрешен артикул към този момент не би трябвало да се употребява като съществена мярка за икономическия триумф на страните. Предложенията му за нови налози върху самолетните билети, пластмасовите и сладките артикули за събиране на средства за обучение бяха мощно атакувани от критиците, които обявиха, че италианците към този момент са със свръхданъци. След това той провокира гняв от консерваторите, когато предложи да бъдат отстранени кръстове от италианските класни стаи, с цел да се сътвори по-приобщаваща среда за нехристияните.
Въпреки рецензиите, държавният бюджет за 2020 година, показан на Народното събрание тази седмица, включва както налог върху пластмасата, по този начин и нов налог върху сладките питиета.
" Бях осмиван от всички и получих отношение като към селския глупак. Но няколко месеца по-късно държавното управление употребява две от тези оферти и ми се коства, че от ден на ден хора са уверени, че това е пътят, " сподели Фиорамонти.
Проучванията демонстрират, че 70-80% от италианците поддържат данъчното облагане на захарта и полетите, сподели той и добави, че законодателите от обединението са му споделили, че ще внесат промени в бюджета по предлагането му за повишение на цените на самолетните билети, преди той да бъде утвърден до края на годината.
Фиорамонти сподели, че целевите налози от този тип са метод за понижаване на потреблението, което е нездравословно за околната среда или хората, като в същото време генерира запаси за учебни заведения, благосъстоянието или намалява налога върху приходите.
В тази тенденция той предложи други данъци върху разнообразни типове хазартни игри и облаги от нефтеното сондиране.
Неговите прогресивни позиции в стопанската система и околната среда са антитеза на твърдата дясна Лига на Матео Салвини, която изпревари Д5З, с цел да стане елементарно най-популярната партия в Италия с повече от 30% поддръжка на гласоподавателите.
Фиорамонти сподели, че новото държавно управление " ще продължи единствено в случай че е самоуверено " и възпре Салвини да дефинира дневния ред.
" Искам Италия да застане против всички неща, които прави Салвини ", сподели Фиорамонти. " Трябва да изградим друга история и да не се опасяваме да кажем нещо, което Салвини може да не хареса, тъй като по тази причина съществуваме. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР