От следенето на профила на Ели Гулдинг в Instagram... Добре

...
От следенето на профила на Ели Гулдинг в Instagram... Добре
Коментари Харесай

Как тренировките помагат на Ели Гулдинг

От следенето на профила на Ели Гулдинг в Instagram... Добре де, това със следенето не прозвуча добре, само че е реалност, че хвърляме по едно към на изявленията на изпълнителката.
 Ели Гулдинг и за какво певицата гладува по 40 часа
Защо Ели Гулдинг гладува по 40 часа

И какво мислят почитателите ѝ по въпроса

И по тази причина знаем, че Гулдинг обича да съчетава усилената работа с почивки на красиви места. Но то кой ли не е по този начин. Дори се случва да изгори на несъответствуващи места (гърдите), само че разяснява, че е по нейна виновност.

Една от последните ѝ фотоси обаче ни скри шапката. Направо я изхвърли през прозореца. На нея виждаме Ели Гулдин във фитнеса с нормалното за мястото облекло.

на Юли 30, 2020 в 6:06 PDT

на Юли 27, 2020 в 10:26 PDT

Но не това е забавното, а формата на изпълнителката. Под фотографията Гулдинг написа, че не тренира от суетност, с цел да наподобява по-мускулеста. Дори твърди, че е доста затворена и срамежлива.

на Авг 18, 2020 в 8:40 PDT

Фитнесът за нея се явява като несъмнено място, на което може да се скрие, когато ежедневните проблеми и натоварвания я притиснат. Пояснява, че в никакъв случай не е била добра в спорта, даже като дете не е била по физическите действия.
 Ели Гулдинг, Каспар Джоплинг и сватбата им в Йорк, Англия
Още една женитба това лято

Певицата към този момент е фамилна

Но е решила да доближи до лимита на опциите си, с цел да ревизира до каква степен може да стигне. Изпълнителката предлага фитнеса и физическата интензивност като цяло, когато сме в интервал на проблеми с душeвността. Пояснява, че не тренира всеки ден, а когато изиска.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР