От Скудерията не са информирали Шарл за намеренията си Шарл

...
От Скудерията не са информирали Шарл за намеренията си Шарл
Коментари Харесай

Удар под кръста. Леклер прие тежко новината за Хамилтън във Ферари

От Скудерията не са уведомили Шарл за желанията си
Шарл Леклер е останал отчаян от новината за идното прекосяване на Люис Хамилтън в редиците на " Ферари ". Монегаският водач е №1 на Скудерията в последните години, а от идващия сезон ще има за съотборник един от най-големите в историята на спорта - нещо, което по никакъв начин не му се е понравило, оповестява италианското издание " Кориере дело Спорт ".

Новината е била призната от лагера на Шарл като " удар под кръста ", тъй като пристигна броени дни, откакто самият Леклер подписа нов дълготраен контракт с тима. И има за какво, защото с идването на седемкратен първенец, позицията му на първи избор автоматизирано ще се изпари.

Просто няма по какъв начин да имаш Люис Хамилтън и той да не водещата фигура.

Леклер не е бил осведомен за желанията на славния отбор, тъй като от " Ферари " също не са били наясно, че съставляват интерес за легендата на " Мерцедес ". Всъщност даже и " сребърните стрели " бяха шокирани от развиването на обстановката, само че в последна сметка одобриха случилото се - в контракта сред двете страни има уговорка, която Хамилтън избра да задейства и да напусне след края на сезон 2024.

Феновете на " Ферари " пък са по едно и също време разчувствани за идното партньорство, само че и също по този начин до степен резервирани, тъй като през годините Люис бе една от най-омразните фигури на стартовата решетка, изключително поради това, че постоянно печелеше дуелите с алените болиди, а в множеството случаи - и купата в края на сезона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР