От скандинавската верига за домашно обзавеждане JYSK обявиха, че продължава

...
От скандинавската верига за домашно обзавеждане JYSK обявиха, че продължава
Коментари Харесай

JYSK отваря два нови магазина в България

От скандинавската верига за домашно обзавеждане JYSK оповестиха, че продължава да извършва тактиката на вергиата за отваряне на най-малко 5 нови обекта годишно у нас. От началото на 2024 година до в този момент към този момент са открити обекти в Елин Пелин, Равда и Асеновград. До края на годината следва да се отворят още два нови магазина, стана ясно на публично събитие в градината на Резиденцията на посолството на Кралство Дания в България. 

Фокусът на веригата в България ще е обновяването на 5 от магазините на JYSK, открити преди 2018 година Те ще бъдат напълно трансформирани в концепцията Store 3.0, която води до по-доволни клиенти, само че и до растеж в продажбите в обновените обекти. На 20 юни следва новото отваряне на реновирания магазин в Асеновград.
 JYSK отваря магазин в Карлово
Най-голямата датска верига за мебели открива нов магазин в България

Броят на обектите на веригата в страната доближава 52 магазина

Една от главните цели на JYSK е да интегрира грижата за околната среда във всички действия на компанията. Затова скандинавската верига работи интензивно за увеличение на % на материали от сертифицирани виновни източници.
 Снимка 666107
Източник:

Резултатите и прогнозите от българския пазар не престават да са измежду най-хубавите за веригата на световно равнище. За 2024 година трите най-купувани категории все още у нас са мебели, градинско обзавеждане и матраци, като от летните сбирки най- продавани са шезлонги, култивиран маси и комплекти за почивка.

От стъпването си на българския пазар през 2005 година, JYSK има 55 обекта, в това число и онлайн магазина на компанията, с общо над 800 служителя.
 JYSK ще открие най-малко още 5 нови магазина у нас през 2024-а
JYSK ще открие най-малко още 5 нови магазина у нас през 2024-а

Годишният оборот на компанията надмина 600 млн. лева
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР