от “ ще съди сценаристите на за клевета и уронване

...
от “ ще съди сценаристите на за клевета и уронване
Коментари Харесай

Лена Бориславова ще съди сценаристите на Слави Трифонов


от „ “ ще съди сценаристите на за клюка и уронване на името, разгласи самата тя в профила си във Facebook:



Най-вероятно исковата молба ще е против „ Песен за лена “, оповестена преди месец от екипа на Трифонов. В профила си във Facebook я пусна и водача на „ “:



Заради няколко дни по-късно написа в обществената мрежа: „ Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа ирония, от която някои хора доста ги боли, тъй като очевидно се усещат недосегаеми. Разбирам, че това е честен проблем. Но за наслада, в България няма Морална полиция, както в Иран. В България има независимост на словото, а аз съм свободен човек и моите сътрудници са свободни хора. Ние се занимаваме с политическа ирония от 30 години. Представям ви една китка от политически песни “.

В поста си от през днешния ден лена Бориславова предизвестява, че с изключение на дело против сценаристите на Трифонов ще заведе и още няколко против „ мними публични представители и жълти медийни бухалки “.

Бориславова удостовери, че за идните парламентарни избори на 2 април. На предходния избор – на 2 октомври 2022 година, тя не се кандидатира за народен представител. Преди това Бориславова беше н , когато той беше министър председател.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР