От щаба на Ваня Григорова обмислят оспорване на вота в

...
От щаба на Ваня Григорова обмислят оспорване на вота в
Коментари Харесай

От щаба на Ваня Григорова обмислят оспорване на вота в София

От щаба на Ваня Григорова обмислят оборване на вота в София. Това стана ясно в първото изказване на кандидатката на левицата и нейния екип, която загуби балотажа за кмет с доста дребна разлика.

" Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние - от 3000 до 5000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави господин Терзиев, в случай че и когато съдът реши, че тези резултати и методът, по който бяха реализирани, са законосъобразни ", съобщи Григорова.

Тя добави, че данните демонстрират, че има двойно нарастване сред първи и втори тур на нейните гласове.

" Действителният растеж евентуално е още по-голям. На първия тур успяхме да се преборим с едната коалиция в сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката.

Срещу нас беше впрегнат целият властови, финансов, управнически, в това число и механически запас, с които разполага ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Въпреки това водим в 13 от 24 региона на София. Това на процедура са всички огромни жилищни региони, като се изключи някои елементи от " Младост ". Дадохме вяра на доста хора за това, че София може да бъде друга и допоследно ще се борим за всеки глас, тъй като за нас всеки софиянец е значим ", съобщи Ваня Григорова.

От екипа й обявиха, че ревизират секция по секция и има съображение за оборване на крайния резултат. 

Сред причините за оборване вота е това, че машините са удостоверени неправомерно.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР