От северозапад облачността временно ще се увеличи и на отделни

...
От северозапад облачността временно ще се увеличи и на отделни
Коментари Харесай

Внимание: Леден Фронт Връхлита България Днес!

От северозапад облачността краткотрайно ще се усили и на обособени места, основно в планинските региони ще превали дъжд.

Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е до сдържан, в Дунавската низина краткотрайно до мощен. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, за София - към 19°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик Боряна Маркова в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките, написа Блиц.

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и денем едва ще се намали. Над планините облачността ще е най-вече забележителна и тук-там, в масивите от Западна България, ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра – към 7°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че по здрач и там ще се заоблачи. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 18-19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на водата ще е 18–19°.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР