От северозапад облачността ще се разкъсва и намалява до предимно

...
От северозапад облачността ще се разкъсва и намалява до предимно
Коментари Харесай

Облачността сe разкъсва, до 25 градуса

От северозапад облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време, най-късно в Източна България. Ще остане прохладно, ще духа сдържан до мощен западен вятър и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са от 18°-20° в Северозападна България до 23°-25° в югоизточните региони от страната; в София - към 19°. През нощта против четвъртък облачността още веднъж ще се усили.

 

В планините ще бъде прохладно със мощен вятър от запад-северозапад. Още преди обяд от северозапад облачността ще се раздира и понижава, най-късно в масивите от Източна България, където преди обяд към момента на обособени места ще превали дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 8°.

 

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна в часовете преди обяд, само че ще е без основни превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 21° и 25°. Температурата на морската вода е 17°-21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР