Oт северната страна на сградата на Народното събрание, извън зоната

...
Oт северната страна на сградата на Народното събрание, извън зоната
Коментари Харесай

Граждани отново се събират в подкрепа на правителството

Oт северната страна на постройката на Народното събрание, отвън зоната за сигурност, се организира проява в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков.

По същото време от другата страна на Народното събрание се организира митинг на " Възраждане " с искане за оставка на държавното управление.

Това е следващото събитие, което има за цел да поддържа държавното управление. В понеделник вечерта се организира проява, в която се включиха жители, министри от кабинета Петков и самият министър председател дружно със съпригата му.

Протести имаше и по-рано денем. Демонстрацията бе за оставка на държавното управление. Засилени са ограниченията за сигурност към постройката на Народното събрание, където текат дебатите по вота на съмнение към кабинета на Кирил Петков. Поставени са железни заграждения, има кордон служители на реда, по-рано бе докарано и водно оръдие.

Припомняме, че 11 митинга са планувани около дебатите и гласуването на вота на съмнение към държавното управление на Кирил Петков. От едната страна на Народното събрание ще стачкуват в поддръжка на кабинета. Уведомленията за осъществяване на демонстрациите са 3-дневни – от вторник, 21 юни, когато в пленарна зала се организират дебатите, до четвъртък, 23 юни, когато евентуално ще се организира гласуването.

Ден по-рано от Министерство на вътрешните работи обявиха, че ревизират апели за ескалация на напрежението на плануваните митинги в обществените мрежи.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР