От северната страна на главния четириъгълник в Hillsdale College в

...
От северната страна на главния четириъгълник в Hillsdale College в
Коментари Харесай

Hillsdale College: консервативният модел за образование

От северната страна на основния четириъгълник в Hillsdale College в Мичиган, скорошна голяма постройка символизира възходящото въздействие на тази дребна просветителна институция в Съединени американски щати.

Christ Chapel, моделиран на St-Martins-in-the-Fields в Лондон, се извисява над „ Liberty Walk “, площад, облицован с финансирани от донори скулптури на исторически персони, в това число Маргарет Тачър и Роналд Рейгън. Той беше отдаден през 2019 година от консервативния арбитър от Върховния съд Кларънс Томас, откакто акция за набиране на средства за 30 милиона $ започва с 12,5 милиона $ от Джак Бабит, инженер-химик, трансформирал се в християнски човеколюбец.

Проектите са визията на Лари Арн, президент на Хилсдейл от 2000 година, с цел да култивира и възвеличава консервативната мисъл. Той усили финансирането, като моли към тези от политическата десница, които желаят да употребяват образованието, с цел да популяризират своите възгледи и въздействие. „ Ние не събираме пари; хората го дават “, споделя той. „ Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР