От Серия А официално обявиха новите дата и час на

...
От Серия А официално обявиха новите дата и час на
Коментари Харесай

Официално: Смениха деня на Наполи - Салернитана, в Неапол се готвят за шампионската титла

От Серия " А " публично оповестиха новите дата и час на мача сред Наполи и Салернитана от идния 32-ри кръг на италианския хайлайф.
Прочетете още
Първоначално дуелът трябваше да се организира тази събота от 16 часа. От клуба обаче подадоха молба с желанието срещата да бъде преместена за неделя със същия начален час - 16:00. Причината е, че в същия ден от 13:30 часа ще се изиграе Интер - Лацио. По този метод в случай че римляните не съумеят да завоюват този мач, а “партенопеите ” предстоящо победят Салернитана, то играчите и почитателите на Наполи ще могат да честват третата купа на Италия в клубната история още същия следобяд на “Диего Армандо Марадона ”.

В последна сметка молбата на неаполитанците беше почетена от Серия " А " и по този начин дуелът им в действителност ще се организира в неделя от 16 часа. Тази смяна обаче докара до преместването на още два мача. Срещата Удинезе - Наполи от междинния 33-ти кръг е отсрочена от вторник, 2 май, за четвъртък, 4 май. Също по този начин дуелът Удинезе - Сампдория няма да се изиграе в неделя, 7 май, а в понеделник, 8 май.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР