От Септември (София) отрекоха появилата се информация в медиите по

...
От Септември (София) отрекоха появилата се информация в медиите по
Коментари Харесай

Септември: Опитват да ударят по авторитета на клуба с лъжи

От Септември (София) отхвърлиха появилата се информация в медиите във връзка с наградите в отбора. От клуба са озадачени от погрешните клюки и считат, че те целят да се нападна престижа на тима.

" Във връзка появилата се информация в днешната преса по отношение на размера на заложените награди при победа на Септември (София) във Втора лига, желаеме да осведомяваме необятната футболна общност, че изнесените информации са с погрешно наличие и не дават отговор по никакъв метод на действителността!

Крайно сме сюрпризирани от опита да се " удари " по престижа на ПФК Септември София, чието управление потвърди през годините своята уместност, финансова непоклатимост и не еднократно мина през наложителните мониторинги към Български футболен съюз, като един от дребното професионални клубове без никакви отговорности към никого!

ПФК Септември София продължава да следва пътя си към развиването на млади български играчи и никакви лъжливи информации, няма да ни попречат да продължим да градим ярко бъдеще за нашите футболни гении! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР