От септември 2018 г. ГЕРБ влезе в политически упадък, ако

...
От септември 2018 г. ГЕРБ влезе в политически упадък, ако
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ако ГЕРБ удържи още няколко седмици, ще прескочи политическия трап

От септември 2018 година ГЕРБ влезе в политически крах, в случай че партията удържи още няколко седмици, ще успее да прескочи политическия ров. Това сподели пред седмичното обзорно предаване " Метроном " на Радио " Фокус " политологът и шеф на " Галъп интернешънъл " Първан Симеонов.

Според него ГЕРБ би трябвало да се радва, че има мощна съпротива и да се опасява да не се появи нещо ново, което в опит да попречи на Българска социалистическа партия, да попречи на тях. Масата гласоподаватели стартират да се оглеждат за генерални други възможности. Това има своите преимущества и дефекти, в които живеем към този момент две десетилетия, разяснява той. Фигурите, които притеглят внимание, като нещо ново съгласно политологът са президентът Румен Радев, Мая Манолова и шоумена Слави Трифонов. Еднообразието е токсично за политиците, разяснява той.

" Целта на Българска социалистическа партия е да продължава да смъква разликата от ГЕРБ. Тук се появява парадоксът. Когато толкоз гневно се сражаваш с ръководещите, стягаш и техният лагер и не ги оставяш да употребяват личните си неточности. По-добрата тактичност на Българска социалистическа партия би била да остави ръководещите да се пържат в личен сос, само че свръхенергичната Българска социалистическа партия не може да спре да върти колелото. Това може да направи по този начин, че от пренавиване Българска социалистическа партия да загуби, а ръководещите да се стегнат и да вдигнат гарда от този непрекъснат пердах по себе си. Точно това е и повода ГЕРБ към момента да водят ", изясни той.

Според Първан Симеонов политиката ни се намира в парадоксална обстановка на динамична неподвижност. Цикличността, на която сме очевидци близо две десетилетия, мина в зацикляне, сподели още той и добави, че живеем с непрекъснат скандал, който даже към този момент не ни прави усещане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР