От сексуалния тормоз до нереалистичните стандарти за красота, животът на

...
От сексуалния тормоз до нереалистичните стандарти за красота, животът на
Коментари Харесай

Трагичната скрита история на Брендън Фрейзър: Сексуален тормоз и проблеми с храненето

От половия тормоз до нереалистичните стандарти за хубост, животът на доста звезди в Холивуд за жалост е всичко друго, само че не и блестящ. Изглежда, че паметният артист от „ Мумията “ – Брендън Фрейзър, е един от тях.

Тази година звездата направи завръщането си на огромен екран със затрогващия филм „ Китът “ (от англ. – The Whale), където играе уединен татко с наднормено тегло, който се грижи за подрастващата си щерка. Филмът завоюва както сърцата на публиката (зрителите на Филмовият фестивал във Венеция се изправиха на крайници, до момента в който ръкопляскат), по този начин и похвалата на филмовите критици (представянето на Брендън е номинирано за „ Златен глобус “).

Виж още: След като напусна The Witcher: Хенри Кавил се отхвърля и от ролята на Супермен

Е, блестящата игра на артиста наподобява се дължи на обстоятелството, че проблемите с тежестта са борба, която самият той водил дълго време. 

Завръщането на Брендън тази година провокира доста въпроси, защото той бе очевидно напълнял спрямо атлетичната визия, която в миналото бе негова запазена марка. В ново изявление пред списание Variety той разкрива, че за ролята си във кино лентата „ Джордж от джунглата “ (излязъл през 1997 г.) трябвало да гладува с месеци. 

Персонажът му в лентата е въодушевен от историята за Тарзан,  заради което от Брендън се очаквало да бъде в съвършена форма. „ Не можех да хапвам никакви въглехидрати, беше трудно, “ изяснява той. „ Бях толкоз гладен, че почнах да не помня неща – като да вземем за пример ПИН-ът на кредитната ми карта. Все едно мозъкът ми нямаше задоволително гориво, с цел да действа. “

В профил за списание GQ от 2018 година артистът споделя и за друго мъчително прекарване, белязало ранните дни на кариерата му – половият тормоз, който претърпял от шефа на Холивудската медийна асоциация (отговорна за премиите „ Златен глобус “), Филип Бърк.

Виж още: " Аватар 2 " е от през днешния ден в кината в целия свят: чакат доходи от половин милиард през първия уикенд 

Инцидентът се случил по време на благотворителен обяд, проведен от асоциацията през 2003 (когато Брендън бил на 35 години, а Бърк – на 69). „ Той ме сграбчи и ме опипа по извънредно непристоен метод, “ споделя Брендън. „ Почувствах се ужасéн и обезсилен, не знаех по какъв начин да отвръщам. Многократно желаех да поговоря с някой по мотива, само че изпитвах прекомерно мощен позор. “

Актьорът изяснява, че стресът от събитието съдействал за решението му да се отдръпна от Холивуд за над десетилетие – наред с обстоятелството, че функциите на екшън воин изцеждали силите му. „ Помня, че когато снимахме „ Мумията 3 “ през 2008 година, имах възприятието, че всеки ден би трябвало да се „ съединявам “ отначало, “ прям е той. „ Сякаш самият аз бях ходещ труп. “

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР