От сега до началото на септември очакваме да се появят

...
От сега до началото на септември очакваме да се появят
Коментари Харесай

Изтекли изображения с висока резолюция ни показват Apple iPhone 11

От в този момент до началото на септември чакаме да се появят няколко смарт телефон флагмани на водещите компании в бранша, само че идният нов iPhone 11 на Apple към този момент притегля, не дребна част от светлината на прожекторите.

В Китай чакат Galaxy Fold, Galaxy Note 10 и няколко други огромни анонса. Всъщност първият смарт телефон в света със скрита камера за селфи под самия екран може да бъде разгласен още на следващия ден. Все отново, всички погледи са към този момент върху упования от Apple iPhone 11, iPhone 11 Max и iPhone 11R (или каквото номенклатура изберат от Apple), чиито планови дизайни бяха разкрити в поредност от течове на информация от голям брой надеждни източници.

По същия метод, по който iPhone 7 беше считан за „ iPhone 6ss “, защото употребява тъкмо същия дизайн, само че усъвършенства нещата с вълнуващи нови функционалности, iPhone 11 се оформя като „ iPhone Xss “. Т.е. имаме същия повсеместен дизайн с няколко незначителни промени и солидна нова част за камерите на гърба. Тази нова подутина за камерите ще бъде малко дразнеща на пръв взор, само че също по този начин е и ключът към няколко от най-хубавите нови функционалности, които се чака да дойдат в iPhone 11, като да вземем за пример усъвършенстван нощен режим при снимане на мрачно, даващ ни фотоси, които се конкурират със смарт телефони като Гугъл Pixel и флагманите на Huawei.

Последното приключване на рендъри на външния тип на новия смарт телефон на калифорнийската компания идва от източник със ужасно добро име.

Онлайн търговецът на дребно Mobile Fun постоянно получава рендери от един трети производител на аксесоари, които по-специално изобразяват идни смарт телефони. Този производител на аксесоари е Olixar, представящ нов набор от защитни калъфи за идния iPhone 11 Max на Apple.

Няма никакви изненади в тези нови рендери сами по себе си, само че Mobile Fun е предоставило на уеб страницата BGR.com висококачествени версии на изображенията и те ни дават страховит взор към дизайна на iPhone 11 Max на Apple. Тук те са в цялата си хубост:
 Изтекли изображения с висока резолюция ни демонстрират Apple iPhone 11

 Изтекли изображения с висока резолюция ни демонстрират Apple iPhone 11  Изтекли изображения с висока резолюция ни демонстрират Apple iPhone 11  Изтекли изображения с висока резолюция ни демонстрират Apple iPhone 11  Изтекли изображения с висока резолюция ни демонстрират Apple iPhone 11

Визуализаторите демонстрират златния модел на iPhone 11 на Apple от всеки вероятен ъгъл и можем да забележим всички фини промени в дизайна като новия кръговиден ключ за „ спокоен режим “ както и не толкоз изтънчената солидна част с камерите на гърба.

Въпреки че чакаме крайният артикул да наподобява тъкмо по този начин, има една огромна неточност, която Olixar е направил при основаването на тези рендери. Очаква се площта към обектива в квадрата на камерата на Apple на идващото потомство iPhones да бъде цветово съвместима с останалата част от задната част на телефона, съгласно няколко източника, в това число най-хубавите такива за Apple като специалиста Минг Чи Куо. В тези рендери, обаче, Olixar са оцветили тази област в черно, както е по сходство на предишните модели на Apple.

Повечето хора са съгласни, че в действителност този вид наподобява по-добре в сравнение с упования нов жанр където всичко е златно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР