От седмици се говори, че Миралем Пянич ще премине от

...
От седмици се говори, че Миралем Пянич ще премине от
Коментари Харесай

ПСЖ се опитва да изпревари Барселона за Пянич

От седмици се приказва, че Миралем Пянич ще премине от Ювентус в Барселона, само че нежеланието на Артур да заиграе за " бианконерите " бави договорката сред двата тима. От това се пробва да се възползва Пари Сен Жермен, който също демонстрира интерес към босненеца, написа " Льо Паризиен ".

" Старата госпожа " желае да получи финансови средства от продажбата на Пянич, само че защото оттова знаят, че е малко евентуално някой да заплати 50 млн. евро за него, в клуба са подготвени на замяна. И до момента в който договарянията с Барселона са в застой, в ПСЖ са влезнали в контакт с футболиста, с цел да му насочат педложение. Това е станало посредством видео диалог сред тяхното управление и обкръжението на халфа. Френското състезание му е познато, защото той е младеж на Метц и е играл за Лион в продължение на три сезона.

PSG have put in effort to sign Juventus midfielder Pjani this summer and the Bosnian is attracted, but Barça are still ahead in the race. [le parisien]
— barcacentre (from ) (@barcacentre) May 19, 2020
Единственият сигурен състезател на парижани в средата на терена е Марко Верати. Понякога централният бранител Маркиньос му оказва помощ, Идриса Гей не е безапелационен в изявите си, Андер Ерера е преследван от травми, а Леандро Паредес си остава мистерия. Но защото френският първенец е планувал загуби в размер на 200-300 млн. евро, той също ще може да предложи единствено замяна или наем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР