От седем месеца сме официално разделени, не е заради пари,

...
От седем месеца сме официално разделени, не е заради пари,
Коментари Харесай

Мъжът на Славена Вътова проговори: От 7 месеца сме разведени!

От седем месеца сме публично разграничени, не е поради пари, нито са ме пребивали

" От седем месеца сме разведени със Славена, по този начин е. Решението е от април, не от през вчерашния ден или оня ден и не парите са казусът сред нас. Разбираме се и всичко е наред. " Това сподели пред вестника мъжът на Мис България 2006 Славена Вътова - Юлиан Цолов.

Бизнесменът не желае да навлиза в детайлности към раздялата.

" Не приказвам за персонален живот. Питате ме, давам отговор ви. Другото е сред нас. И сега децата са с мен, тъй че би трябвало да им обърна внимание. Освен това никой на никое място не ме е пребивал, както четох в медиите. Това са изфабрикувани неща от индивида, с който се виждаме в съда ", акцентира още Цолов.

Цолов е заплетен във финансови далавери

В някои медии се твърдеше преди дни, че предприемачът е станал обект на обществен линч в столично заведение, защото омаял дама и двамата се скарали за пари.

" Глупости са това, не ми се разяснява даже. Но напълно скоро ще излязат нови неща, за които ще ви опиша, когато му пристигна времето ", споделя още Юлиан.

Димитър Маринов: Филмът за Гунди е за България, която мечтаете да бъде! Учи на обич, семейство, татковина

Миналата година, когато още веднъж потеглиха клюки за раздялата сред хубавицата и предприемача, точно тя първа я опроверга с думите:

" Не сме разграничени, връзката, която ми приписват, е слух и нямам желание да изпадам в пояснителен режим ", показа Вътова.

Тогава се твърдеше, че моделката станала гадже на политолога Слави Василев, с който е комшийка на столичната улица " Оборище ", и даже се пренесла в дома му. " България Днес " тогава приказва с някогашния президентски консултант, който нито удостовери, нито отхвърли за връзка сред двамата.

Тя бе водеща в " България търси гений "

" Личният ми живот си е персонален и нямам желание да ви описвам за него ", сподели Василев.

Дали е имало невярност или не, знаят единствено Славена и Юлиан, само че двамата очевидно си дадоха втори късмет в името на двете им дъщери.

Друга връзка, която приписват на Славена, е с подземния необут Иво Ториното, който даже й бил купил кола, с цел да са дружно. Но Славена на всички места изясни, че сега е сама и няма мъж до нея.

Шуменката и досегашният й брачен партньор Юлиан Цолов се залюбиха през 2013 година, малко откакто той се прибра в България след излежаната присъда за борсови измами в Америка. Двамата със Славена се венчаха през 2015 година, до момента в който манекенката бе бременна с първата си щерка. През 2017 година им се роди второто дете Ана.

" Наричат мъжа ми Българския вълк от Уолстрийт, само че този етикет не е тестван, не е прецизен. Бил е брокер в Съединени американски щати, занимавал се е с финанси. Срещу него е имало дело и присъда, само че по никакъв метод епитетите в пресата не са точни. Той беше излязъл един път да го изясни, аз в множеството случаи не си разрешавам да го изяснявам вместо него ", сподели Вътова преди време. С днешна дата тя не разяснява връзките си с половинката. Преди време смяташе, че с Юлиан Цолов е намерила не " половинката си, а цялото ". " Обичаме се, а това е най-важното ", споделяше манекенката.

Самата тя също има добра кариера - водеща е на разнообразни частни празненства, както и на телевизионни излъчвания. Издаде и първата си книга с предписания за здравословна кухня. За нея съгласно околните й оказал помощ нейният свекър - бащата на Юлиан доктор Цоло Цолов.

Скандализира почитатели с домашно порно, след това почна в министерство

Преди години Славена Вътова скандализира почитателите си с домашно порно. В мрежите се появиха клипчета на жена, която поразително наподобява на Вътова, по какъв начин се отдава на секс с мъж. Самата миска не пожела да посочи дали тя е на лентата, само че несъмнено клипчето направи по този начин, че за Славена да се заприказва повече. Впоследствие се разбра, че евентуално на клипчето не е Вътова, а друга жена.

По-късно хубавицата стартира работа на хонорар към Министерството за младежта и спорта. С малкия екран " се среща " посредством Антон Угринов, който я кани за водеща на поредност от 12 епизода в предаването на Марта Вачкова в БНТ1. " Беше доста тежко, тъй като ставаше дума за наркозависими. Имах прочут опит, тъй като живеех с майка ми и брат ми, които още са в Испания, а аз там работех като преводач от британски в болница. Там ми се е налагало да оповестявам страшни неща на околните на пациентите, да виждам доста тъга. Мислех си, че ще се оправя без проблем. Но всичко изживявах вътре в мен и никак не беше елементарно. След това се снимах в дребна роля в " Секс, неистини и телевизия ". Все някакви напълно разнообразни неща съм правила ", споделя Славена. Малко по-късно тя бе и жури в " България търси гений ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР