От СДВР предприемат сериозни мерки за охрана на обществения ред

...
От СДВР предприемат сериозни мерки за охрана на обществения ред
Коментари Харесай

Полицията взима мерки преди двубоя на Славия срещу Хайдук

 ЦСКА разгроми австрийци в Лига Европа, Славия отстъпи в Сплит  Славия още веднъж се оправи с Илвес и продължава напред в Лига Европа
От Столична дирекция на вътрешните работи подхващат съществени ограничения за защита на публичния ред по отношение на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа сред Славия и Хайдук Сплит, който ще се играе на стадион " Васил Левски ".

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града.

На построени контролно - пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване служители на реда ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач.

Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Охраната на спортната среща ще се реализира взаимно от частна охранителна компания и полицията. Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости (огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми, и чадъри).

Затегнатите ограничения се подхващат и поради случаите от предходната година сред агитките на " Левски " и " Хайдук ". Преди реванша в Сплит на 13 юли 2017 година, ентусиасти на сините бяха атакувани от хървати, като стигна до конфликти, а след това 22-ма българи бяха арестувани в Задар.

Във връзка с провежданото спортното мероприятие, в следобедните часове е допустимо е да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.

Билетите за дуела на Славия против Хайдук от Лига Европа са с цена от 10 лв. и ще бъдат продавани в деня на мача сред двата тима. 

Касите пред националния стадион отварят в 16:30 часа в деня на мача. На касата на улица " Гурко ", дружно с билетите, ще бъдат продавани и книжката " Купата е бяла ", както и формалната стратегия за срещата на носителите на купата на България против Хайдук. Цената на всеки от двата продукта е 2 лв..

Входове 1 и 2 на Сектор " А " на стадион " Васил Левски " ще бъдат отворени тъкмо в 17.30 часа. За мача от евротурнирите важат абонаментните карти на ПФК Славия за сезон 2018-2019. За момента не се планува онлайн продажба на билети за този дуел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР