От СДВР извършват проверка на място в ГРАО, където ще

...
От СДВР извършват проверка на място в ГРАО, където ще
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Има няколко версии за убийството на Мартин Нотариуса

" От Столична дирекция на вътрешните работи правят инспекция на място в ГРАО, където ще установяваме действително кой, по какъв начин и на какво съображение е осъществена смяната на фамилното име и последните 5 числа от ", уточни министърът на вътрешните работи.

" Регистрацията е различен миг във връзка с личността на Божанов. Там има няколко молби от негова страна, посредством които той е заличил част от тях, само че това действително е право на всеки български жител ", сподели още той.

 

На този стадий няма някакъв прогрес за членовете на частния клуб на убития мъж - 

 

" Предполагам, че всичко ще се обясни по време на инспекцията от, назначена от Народното събрание ", разяснява Калин Стоянов.

 

19 регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи ще получат общо 20 броя портативни мобилни камери за надзор на скоростта по пътищата. " Това е следващата стъпка, която Министерство на вътрешните работи прави по пътя към успеха в борбата с пътния травматизирам ", разгласи вътрешният министър Калин Стоянов.

 

" Става въпрос за доставката на 20 броя портативни мобилни камери, закупени със средства от Фонда за сигурност на придвижването. Те са с висока резолюция и разграничителна дарба, както и с вграден изкуствен интелект. Ще се засича скоростта на няколко автомобила по едно и също време. Работим по 4 публични поръчки за доставката на още към 280 боря портативни стационарни и мобилни камери “, добави той.

По думите му присъщото е, че всяко установено нарушаване неотложно ще бъде препращано посредством предпазен мобилен канал до Единния център за обработка на нарушаванията.

 

Той посочи, че задачата е да се пребори възприятието за безотговорност, което от години цари по пътищата у нас, и означи, че се регистрира спад на броя на жертвите спрямо миналогодишните интервали.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР