От Сдружение Червени сърца взеха отношение по темата с новия

...
От Сдружение Червени сърца взеха отношение по темата с новия
Коментари Харесай

Червени сърца: Атаката срещу ЦСКА започна! Вярваме само на клуба!

От Сдружение " Червени сърца " взеха отношение по тематиката с новия стадион и някои изказвания, че има проблеми. Ето какво написаха почитателите на ЦСКА на страницата си във " Facebook ":

" Здравейте Армейци!

Ще бъдем къси. На " Армията " от доста време насам за първи път има опит за синхронизиране сред притежатели, спортно-технически екип, ръководство и аудитория. Да, към момента прохождаме на тематика маркетинг и ПР. И какво се случва в последните дни. " Раздяла в ЦСКА ", " Ще се строи на ниска цена ". Всичката тази нелепост се излива от псевдо медиите в България. Атаката против ЦСКА стартира. И няма да спре до момента в който не ни откажат от опита за реконсолидация на всички " армейци ".

ЦСКА преди всичко в класирането и приемането на документи за строителство на стадиона по този начин плаши враговете ни, че те ще създадат всичко, с цел да пречат на реализирането на " армейските " ни проекти. Не пазиме никой, с изключение на свещеното право на приемане на достоверна информация. Скоро ще чуем истината от клуба и тогава ще създадем своите заключения. Както настояваме от доста време насам, дано се доверим единствено и само на информация излизаща от клуба. Другото е от лукавия. САМО ЦСКА! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР