От Съюз на пенсионерите 2004 и ПП Отечествена партия изразиха

...
От Съюз на пенсионерите 2004 и ПП Отечествена партия изразиха
Коментари Харесай

Съюз на пенсионерите 2004 подкрепи ПП МИР за изборите

От " Съюз на пенсионерите 2004 " и Политическа партия " Отечествена партия " показаха цялостната си поддръжка към партия МИР. Това съобщи ръководителят на " Съюз на пенсионерите 2004 " Стефан Груев.
" Подкрепяме Политическа партия МИР, тъй като е нова партия и е неопетнена партия. Тя е построена от млади и интелигентни хора, които носят нов морал в българското общество ", съобщи Стефан Груев.
Той добави, че познава огромна част от членовете на Политическа партия МИР и има вяра, че с техните професионални и експертни качества ще допринесат за развиването и смяната в държавната политика.
Политическа партия МИР дефинира четири предпочитани браншове в своята стратегия, които са извънредно значими за повишение успеваемостта на българската стопанска система и повишение благосъстоянието на българските жители - туризъм, селско стопанство, превоз, инфраструктура и логистика и високи технологии и екологични чисти производства.
Политическа партия МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същина е в уравновесеното сливане в едно действието на правилото на независимост на пазарите, правилото за обществено равнене и правилото на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло.
Социално-пазарното стопанство е потвърдена процедура, която е само съответна на условията на актуалното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност и ще направи българското икономическо знамение и ще трансформира България в мощна обществена и индустриална страна.
Реализацията на всички оферти на Политическа партия МИР ще доведат до постигането на следните съществени цели: Всеки български жител да живее в удобна среда. А това включва жилище и налична инфраструктура: транспортна, енергийна, комунална, както и екологично благоденствие.
Всеки български жител да получава качествена здравна помощ. Всеки български жител да има работа, която да му обезпечава резистентен и непрекъснато повишаващ се приход, както и заслужен стандарт на живот. Независимо от приходите на фамилията всички децата да имат опция да получат почтено обучение и да осъществят своя капацитет.
Това ще подсигурява най-хубавото и перспективно развиване на актуалната българска стопанска система. Икономиката е за хората, тя не е средство, а цел. Време е за новото потомство в българската политка и нов модел на развиване и дейни цивилен дейности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР