От сайта на летището се вижда, че чартърният полет на

...
От сайта на летището се вижда, че чартърният полет на
Коментари Харесай

Скандал с бомбена заплаха между пътници за Варна затвори временно летището в Щутгарт

От уеб страницата на летището се вижда, че чартърният полет на българската самолетна компания " Bulgarian Air Charter " е трябвало да се реализира в 11.40 ч. локално време.

Опасност от бомбена опасност бе оповестена на немското летище в Щутгарт, оповестява в. " Билд ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според изданието е обиден аероплан на самолетна компания " България ер ", който трябвало да транспорти 180 пасажери до българския град Варна. От превозвача опровергаха тази информация.

От уеб страницата на летището в Щутгарт се вижда, че самолетът е на " Bulgarian Air Charter " и е трябвало да излети в 11.40 ч. Варненското летище също афишира забавяне на полета от Щутгарт.

Според " Билд " опасността била оповестена след спор сред двама пасажера, при който единият обвинил другия, че е възнамерявал офанзива против машината, написа изданието.

Екипажът възприел обвиняванията съществено и вдигнал паника. Всички планувани излитания и кацания на летището незабавно са били спрени.

Багажът от самолета е разтоварен и се претърсва с кучета, както и вътрешността на машината.

При идването си във Варна пасажери описаха, че са чули сдърпване сред двама младежи, единият от които говорел съветски и изглеждал пийнал. Той бил арестуван на летището в Щутгарт.

Междувременно полетите от и до летището са възобновени.

" България ер " съобщи пред " Фокус ", че случаят на летището не е бил обвързван с нейния аероплан. В известие, представено от Българска телеграфна агенция, самолетната компания добавя, че " към 18 юни 2017 година " България Ер " не извършва полети от или до немската дестинация ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР