От сърце желая успех на новоизбрания председател на Младежкото обединение

...
От сърце желая успех на новоизбрания председател на Младежкото обединение
Коментари Харесай

БСП има нужда от непокорния дух на младите

От сърце искам триумф на новоизбрания ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков! Не се колебая, че ще се оправи чудесно с новото предизвикателство.

Опитът, който той натрупа отпред на Младежката организация в Българска социалистическа партия - София, е огромно преимущество и ще бъде от изгода за него на новия му пост. Той към този момент потвърди, че може да взима решения, да носи отговорност и да провежда работата на екипа.

Благодаря на Габриел за взаимната ни работа през последните няколко години! Разбира се, най-хубавото занапред следва, а аз съм подготвен да оказвам помощ с всичко, каквото е належащо.

Желая му да е все по този начин твърдоглав в отстояването на левите хрумвания. Да бъде обективен в решенията си и заслужен в постъпките си! Да има вяра в общата работа за партията и да търси единство с всяко свое деяние оттук насетне...

Българска социалистическа партия има потребност от непокорния дух на младите, който не търпи несправедливостта, от упоритостта и от смелите им фантазии.

️БСП има потребност от решителни персони, които да я преведат през това бурно политическо време.

Убеден съм, че Габриел Вълков е най-хубавият избор! Нека да е здрав, уменията и опциите ги има, а останалото е въпрос на предпочитание...

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР