От самия ход на военните действия в Украйна се вижда,

...
От самия ход на военните действия в Украйна се вижда,
Коментари Харесай

Путин: Водим война с неонацисти и бандеровци

От самия ход на военните дейности в Украйна се вижда, че сме във война с националистически и неонацистки обединения, а измежду тях има и задгранични наемници – в това число от Близкия Изток. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на съвещанието на Съвета за сигурност на Руската федерация.


Той беше безапелационен: „ Операцията върви прецизно по график, по проект. Всички предоставени задания се извършват сполучливо “.

„ Аз се гордея, че съм част от този свят, част от могъщия, мощен, многонационален народ на Русия. В същото време в никакъв случай няма да се откажа от убеждението си, че руснаците и украинците са един народ – макар че част от хората в Украйна са били сплашени от доста заблудената нацистка националистическа агитация. Някои от тях, несъмнено, умишлено са последвали пътя на бандеровците “, означи Путин.

Той упрекна украинските сили, че употребяват свои и непознати жители като жив щит, а в жилищните здания междинните етажи се населяват, до момента в който в ниските е складирана бойна техника, а от високите стрелят картечници и снайпери. „ Повтарям, нашите бойци и офицери се стремят да предотвратят жертви – и, за жалост, те самите търпят жертви “.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР