От съдийската комисия към Българския футболен съюз обявиха, че по

...
От съдийската комисия към Българския футболен съюз обявиха, че по
Коментари Харесай

Изхвърлиха от съдийството палач на Ботев, Сватбата и Владо В...

От съдийската комисия към Българския футболен съюз оповестиха, че по персонално разпореждане на президента Борислав Михайлов са спрени правата на трима съдии за Първа и Втора лига и на още двама за Първа лига до 31 март. Пловдивчанинът Владимир Вълков, Ивайло Стоянов (Сватбата) и Георги Димитров няма да могат да управляват мачове в първия и втория ешалон, до момента в който заклалият ритуално Ботев Пловдив в Разград Иво Андреев и Димо Димов няма да свирят в елита. 

Ето какво написаха от БФС:

 
" Поради зачестилите случаи на неодобрение на клубове от съдийски отсъждания в ППЛ, Съдийската комисия към БФС, по персонално разпореждане на президента Борислав Михайлов, проучва работата на реферите ни и реши следното:

Поради незадоволително показване стопира съдийските права до 31.03.2023 година на Ивайло Стоянов, Георги Димитров и Владимир Вълков (за Първа и Втора професионална лига), както и на Иво Андреев и Димо Димов (за Първа професионална лига).

През месец януари 2023 година ранглистата на VAR арбитрите ще бъде в допълнение редуцирана.

Семеен кодекс към БФС приканва всички рефери да положат оптимални старания за качествено показване, което да дава отговор на големите вложения в тяхното образование и развиване. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР