От събота, 4 юли, ще бъде затворен за ремонт нов

...
От събота, 4 юли, ще бъде затворен за ремонт нов
Коментари Харесай

Ремонтът на бул. България ще затрудни движението - ето къде

От събота, 4 юли, ще бъде затворен за ремонт нов сектор от бул. " България " в София. Ще се работи в трасето сред булевардите " Тодор Каблешков " и " Гоце Делчев ". Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова, която ревизира ремонта по булеварда, съобщи " 24 часа ".
Работи се в сектора от околовръстния път до моста в " Бояна " в посока център.
" Дейностите се извършват в период. Очаквам секторът да е подготвен доникъде на юли и да пуснем придвижването. Едновременно с това ще стартираме работа и по идващите сектори, с цел да използваме месеците юли и август, когато всекидневно трафикът е по-малък. От събота стартира работата в сектора на булеварда от бул. " Тодор Каблешков " до бул. " Гоце Делчев ". Извинявам се за неудобствата, които ще причиним, тъй като там придвижването е натоварено. То ще се реалокира във към този момент ремонтираното платно. Ще се работи интензивно. След приключването на този сектор дейностите ще се изместят от Околовръстния път до бул. " Тодор Каблешков ". Ремонтът на целия сектор в посока център би трябвало да завърши през втората половина на август. Ако остане време ще стартираме и последният сектор от булеварда в противоположната посока, в случай че не - ще го оставим за идващото ляро. С ремонта на бул. " България " ще сме изпълнили възобновяване на всички огромни основни булеварди в София ", изясни Фандъкова.
В момента тече разширението на бул. " Тодор Каблешков " - един от стратегическите планове за разширението на вътрешния кръг. Започнаха и работите по последният сектор от бул. " Монтевидео ", където беше построен нов четирилентов бул.. Ремонт тече и по бул. " Искърско шосе ", чака се да започва работа и по част от бул. " Асен Йорданов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР