От руското министерство на отбраната съобщиха, че са предотвратили терористична

...
От руското министерство на отбраната съобщиха, че са предотвратили терористична
Коментари Харесай

Нови атаки с дронове над Москва и Харков, броят на жертвите в Кривой рог расте

От съветското министерство на защитата оповестиха, че са предотвратили терористична офанзива от киевския режим

Руските управляващи оповестяват за нова офанзива с дронове над Москва. Едно безпилотно устройство е блъснало същата бизнес постройка, която пострада при сходен удар в неделя. Други два дрона са били свалени в покрайнините на града, оповестява Нова телевизия.

От съветското министерство на защитата оповестиха, че са предотвратили терористична офанзива от киевския режим. Няма потърпевши.

Украйна не пое непосредствено отговорност за офанзивите против Москва в неделя, само че президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи, че " последователно войната се връща на територията на Русия и това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой. В същото време - украинските управляващи оповестиха за офанзива с дронове и над Харков тази нощ. 

 

Най-малко един човек е потърпевш при офанзива против втория по величина украински град, осведоми Българска национална телевизия. 

Ударени са постройката на професионално техническо учебно заведение и центърът на града. Харковските управляващи акцентират, че двата обекта не са военни, в тях не е имало и членове на украинската войска.

Увеличава се броят на починалите при вчерашното нахлуване против Кривой рог - 6 са към този момент доказаните жертви на нападението, измежду които 10-годишно момиче и майка му.

В среднощното си послание Зеленски изрази съболезнования на околните на починалите и прикани Запада за стягане на глобите против Русия.

" Трябва да бъдем единни. Трябва доста да затегнем глобите против терористите. Да ограничим каналите за доставка на части за произвеждане на оръжия за Русия. И най-много - би трябвало да имаме явен и безапелационен отговор - да осигурим на Украйна нужните модерни оръжия, в това число такива с отдалечен обхват. Само по този начин ще премахнем терористичната опасност, която Русия основава против нас, нашите хора и нашите деца ", съобщи украинският президент.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР