От Русе този петък започва „Органик“ турнето, с което „Оргахим“

...
От Русе този петък започва „Органик“ турнето, с което „Оргахим“
Коментари Харесай

„Органик“ тур в Русе, София и Бургас


От Русе този петък стартира „ Органик “ турнето, с което „ Оргахим “ показва цвета на 2019-та година и по какъв начин той откроява модерния интериор и украса. Всеки русенец ще може да го види от 5-ти до 7-ми юли в шатрата на пл. „ Свобода “ (срещу Часовника) , където ще спре караваната на „ Оргахим “. Там ще Ви посрещат с освежаваща напитка в особено основан „ Органик “ ъгъл.

Специални VR очила ще демонстрират по какъв начин би изглеждал интериор в цвят „ Органик “ или в различен определен цвят, а в случай че решите да освежите дома си в модерния за годината тренд, ще може да го извършите с отстъпка - с промо ваучър за тониране на интериорна багра във фирмените магазини на „ Оргахим “. Ще има и игра за най-запалените почитатели на „ Цвета на 2019-та година “. Лесно е – снимайте се пред специфичната „ Органик “ стена, качете фотографията във Facebook с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна премия, с която пътуванията Ви ще бъдат още по-приятни.

Всеки, който е решил да боядиса даже една стена в дома си знае какъв брой е мъчно да подбере точния цвят и точния колорит. Хората, които мислят и работят в цветове, също са в най-различни сфери, само че постоянно се водят от една обща наклонност, съвременна линия или настоящ бранд, с цел да предложат най-хубавото за индивида, за пространството, формата, мотива, съответния миг.

В началото на годината „ Оргахим “ дефинира цвета, който ще въздейства върху желанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. В избора му участваха водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и актьори за актуалното градско изкуство, които се стопираха на „ Органик “ колорит на зеленото. „ Решихме, че не е нужно човек да е роден с гений на актьор, художник или интериорен дизайнер, с цел да си показа дома си в модерния за годината цвят.

Затова цветът „ потегля “ на турне, с цел да покаже хубостта на Органик зеленото и многочислените му приложения в интериора, архитектурата и бита “, сподели Емил Кунчев – маркетинг управител на „ Оргахим “.

След премиерата в Русе, „ Органик “ турнето ще продължи към София на 12, 13 и 14 юли и Бургас – от 19-ти до 21-ви юли.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР