От Републиканската партия съобщиха тази сряда, че предвиждат да започне

...
От Републиканската партия съобщиха тази сряда, че предвиждат да започне
Коментари Харесай

В САЩ започват разследване срещу Джо Байдън за вземане на подкуп

От Републиканската партия оповестиха тази сряда, че плануват да стартира следствие против президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в по отношение на хипотетично взимане на подкупи по времето, когато е бил вицепрезидент при ръководството на Барак Обама (2009-2017).

Председателят на Комисията за наблюдаване и отчетност в Камарата на представителите в американския Конгрес Джеймс Комер, както и Чарлз Грейсли, член на бюджетната комисия, анонсираха за решението, откакто от ФБР и правосъдното министерство са уведомили, че разполагат с такива данни, въпреки към момента те да не са оповестени обществено.

Двамата законотворци са обяснили, че са получили " необикновено скъпи разкрития " от ФБР и Министерството на правораздаването, които разполагат с документ, в който е разказана въпросната незаконна скица сред тогавашния вицепрезидент и чуждестранин жител, вследствие на което са били дадени пари в подмяна на взимането на избрани политически решения.

Според писмото на Комер и Грейсли, което са изпратили до основния прокурор, документът съдържа " задоволително информация, с която да се откри с точност наличието на текста ".

Двамата конгресмени дават обещание, че следствието ще бъде " без значение и обективно " във връзка на тези изказвания, като помолиха от ФБР да им сътрудничат в изясняването на събитията с даването на всички документи по проблема, осведоми 20minutos.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР