От Renault потвърдиха, че ще напуснат Формула E в края

...
От Renault потвърдиха, че ще напуснат Формула E в края
Коментари Харесай

Renault напуска Formula E в края на Сезон 4

От Renault потвърдиха, че ще изоставен Формула E в края на Сезон 4 - през юли 2018. Renault e.dams е сътрудник на шампионата от самото му основаване и завоюва три поредни отборни трофеи, а скоро стартира борбата през Сезон 4.

„ Имахме необикновен спортен интервал през първите три години във Formula E и гледаме напред към четвъртия сезон с огромното преимущество на постоянна и професионална среда в тима “, показа Тиери Коскас, заместител вице-президент Продажби и маркетинг на Groupe Renault. „ Като пионер при електрическите коли, научихме извънредно доста за динамичността на електрическите коли и ръководството на силата, което дава директна изгода на нашите клиенти на електрически коли. След Сезон 4 ще се фокусираме върху амбициозните цели, които сме си сложили във Formula 1 и имаме вяра, че ще продължим да имаме изгоди от автомобилните спортове посредством Алианса с Nissan.”

От средата на 2017 Renault-Nissan-Mitsubishi е най-големият авто алианс в света. Компаниите, които образуват Алианса имат неповторими черти и се концентрират върху колаборации и усъвършенстване на синергиите, с цел да подсилят конкурентоспособността си до момента в който в същото време резервират идентичността на всяка марка. Това включва обединени функционалности сред Renault и Nissan в сфери като инженерство, произвеждане, логистика, закупуване на материали и човешки запаси. Целта на Алианса е да форсира колаборацията сред Renault, Nissan и Mitsubishi Motors в областта на общи платформи, мотори и нови електрически, самостоятелни и свързани технологии. Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР