От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новозаразените с коронавирус

...
От Регионалната здравна инспекция съобщиха подробности за новозаразените с коронавирус
Коментари Харесай

РЗИ-Враца: Четирима от новозаразените с COVID-19 се влошиха, вкараха ги в болници

От Регионалната здравна ревизия оповестиха детайлности за новозаразените с ковид във Врачанско.
През миналото денонощие на територията на региона са регистрирани нови 32 случая.
В община Бяла Слатина са болни общо 7 лица. В МБАЛ – Бяла Слатина са приети в болница две дами, на 49 година и на 62 година от града. На домашно лекуване са 66 година мъж и 67 година жена от Бяла Слатина, 30 година жена от с. Враняк и двама мъже – на 40 година и на 70 година от с. Галиче.
Новорегистрираните лица от община Враца са 14. Касае се за 64 година жена от с. Згориград, 70 година мъж от с. Чирен, както и за 12 лица са от регионалния град – осем мъже, на възраст от 25 година до 73 година и четири дами, на възраст от 57 година до 73 година
В община Козлодуй са регистрирани два нови случаи – на 71 година жена от с. Бутан и на 43 година мъж от атомния град.
Един нов случай е разгласен в община Криводол, като се касае за 53 година мъж от града.
Трима са заболелите от община Мездра. На домашно лекуване са две дами – на 35 година и на 71 година от града, а в локалната болница е приет в болница 70-годишен мъж.
В община Мизия е регистриран 67 година мъж от града.
В община Оряхово са болни две лица – 82 година жена от гр. Оряхово, която е настанена за лекуване в УМБАЛ "Света Екатерина "-София, а на домашно лекуване е диагностициран 34 година мъж от с. Селановци.
По един случай е открит в общините Роман и Хайредин, като на домашно лекуване са 88 година мъж от с. Стояновци и 69 година жена от с. Хайредин.
Към момента, на територията на област Враца има 1972 дейни случаи, като от тях на домашно лекуване са 1881 лица, а в болнични заведения са настанени 91.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР